top of page

Vil du selge ting, mat eller lodd på Amfi Eikunda?
Eller ha en aktivitet i parken eller på scenen?
Se ledige tider og reserverer din plass i vår bookingløsning

Parkskisse.jpg

Parken, Tivoliet og scenen

Parken er en åpen plass - den er åpen for alle, den er gratis å bruke og du kan i utgangspunktet bruke den som du vil. Vil du spise medbrakt på en benk i parken? Vil du leke i tivoliet vårt? Vil du lese en bok på et pledd i en stille krok? Bare gjør det! 

 

Parken er gratis i åpningstiden, men det er noen aktiviteter og arrangementer som gjør at den gratis delen av parken kan være begrenset og at en da må betale for adgang til noen soner.

Scenen og parken har sporadiske aktiviteter og en imøteser henvendelser fra alle som kan tenke seg å fylle den med liv. Alt fra kurs, sceneshow, quiz, utekino/filmvisning, sportsvisning ol. 

Åpningstid i parken er som for Amfi Eikunda og Coop Mega.

Se åpningstider på www.amfi.no/amfi-eikunda

Pizza fra Food Truck

Streat - Mathall og Marked

Besøkende / publikum?

Torget og markedet vårt består ikke av et fast innhold - det varierer i innhold, omfang og åpningstid. Her finner du noe du kjenner fra tidligere, du finner nye ting og du finner stadig nye kombinasjoner. Men god mat og kjekke boder lover vi. 

Åpningstidene og hvem som er tilstede med hvilke mat og produkter finner du i kalenderen vår

Utstiller / loddsalg / matbod / salgsbod?

Kiosken: Parken har en kiosk eller kafé, litt avhengig av hvem som betjener den. Dersom du har lyst å leie den og ha litt enkel servering i parken en periode, så kan du det. Dersom en forening ønsker å ha kakesalg eller lignende her en periode, så kan de det. De har egne gunstige vilkår siden de er frivillige. Men i parken br det alltid være kaffe å få kjøpt, noe å bite i og litt enkel snacks for voksne og barn. Kiosken bookes for noe lengre perioder og en har en utvidet åpningstid på kiosken i forhold til markedet ellers. Kiosken er rigget mer fullverdig for servering av mat, men ikke tilberedning av mat. 

Pop-up: Vi lager en liten butikk for deg som ønsker å ha en pop-up med varer eller tjenester i en periode. Den er rigget på en måte som gjør det enkelt å tilpasse til det meste. Den bookes for noe lenger tid, men en vil kunne booke den for en maksperiode, slik at den stadig er i endring. Vi forventer at en pop-up er åpen som de andre ordinære butikkene på senteret. 

Boder: Vi har 7 utleieboder, som en kan booke og benytte til å selge produkter, servere ferdig tilberedt mat eller reklamere og informere om organisasjoner, tilbud, politikk og saker, eller andre ting. Vi har laget en bookingkalender som sier hvilke boder som er tilgjengelige for å bookes, til hvilke vilkår og hva som ellers er planlagt samtidig på scenen, av aktiviteter og boder.​

Du kan ha bod på Eikunda når og så lenge du vil, men dersom det er definert en åpningstid for markedet den dagen, så må en minimum være tilstede i den definerte åpningstiden.

Parken, som alltid er åpen, har tidvis ekstra liv og røre. Vi tilpasser en kjernetid for bodene i markedet som gjør at en er tilstede samtidig og spiller hverandre gode, som et fullverdig marked. Da blir en en treekkkraft i seg selv. Vi sørger ofgså for aktiviteter o kjekke ting, både når markedet er åpent og på andre tidspunkter, som f.eks. når det er konsert eller show på scenen. Da blir det også en kjernetid for bodene, slik at vi kan koordinere og skape en god og helhetlig opplevelse for gjestene våre. 

Ordinær åpningstid på markedet og minimums åpningstid for boder

Onsdag         10:00 - 15:00*

Torsdag        16:00 - 20:00*

Lørdag          10:00 - 18:00*

​* Det kan ved arrangementer og andre forhold være avvik i åpningstidene.

Aktivitetskalenderen vil vise dagens åpningstider korrigert for dette, dersom det er aktuelt

bottom of page