Vil du selge ting, mat eller lodd på Amfi Eikunda?
Eller ha en aktivitet i parken eller på scenen?
Se ledige tider og reserverer din plass i vår bookingløsning

Parkskisse.jpg

Parken, Tivoliet og scenen

Parken er en åpen plass - den er åpen for alle, den er gratis å bruke og du kan i utgangspunktet bruke den som du vil. Vil du spise medbrakt på en benk i parken? Vil du leke i tivoliet vårt? Vil du lese en bok på et pledd i en stille krok? Bare gjør det! 

 

Parken er gratis i åpningstiden, men det er noen aktiviteter og arrangementer som gjør at den gratis delen av parken kan være begrenset og at en da må betale for adgang andre plasser, pr bruk eller via avtaleforholdet noen soner eller fasiliteter.

Scenen og parken har sporadiske aktiviteter og en imøteser henvendelser fra alle som kan tenke seg å fylle den med liv. Alt fra kurs, sceneshow, quiz, utekino/filmvisning, sportsvisning ol. 

Åpningstid i parken er som for Amfi Eikunda og Coop Mega. Se åpningstider på www.amfi.no/amfi-eikunda

Pizza fra Food Truck

Streat - Mathall og Marked

Besøkende / publikum

Torget og markedet vårt består ikke av et fast innhold - det varierer i innhold, omfang og åpningstid. Her finner du noe du kjenner fra tidligere, du finner nye ting og du finner stadig nye kombinasjoner. Men god mat og kjekke boder lover vi. 

Åpningstidene og hvem som er tilstede med hvilke mat og ptodukter finner du på www.streat.no/kalender

Allergi-informasjon mm finner du her: www.streat.no/matinfo

Utstiller / loddsalg / matbod / salgsbod

Den åpne parken har tidvis ekstra liv og røre. Vi har en åpningstid som gjør at parken kan leve på en måte som speiler behovet, hvor en noen ganger har noen få boder, noen ganger helt fullt og mange faste og ekstragoder. Vi har laget en bookpingkalender som sier hvilke boder som er tilgjengelige for å bookes, til hvilke vilkår og hva som ellers er planlagt samtidig på scenen, av aktiviteter og boder.​

Åpningstid på markedet

Onsdag        10:00 - 15:00*

Torsdag       12:00 - 18:00*

Fredag         12:00 - 18:00*

Lørdag         10:00 - 18:00*

Søndag        12:00 - 18:00*

Røde dager        Stengt*

​* Det kan ved arrangementer og annet være avvik i åpningstidene. Aktivitetskalenderen vil vise dagens åpningstider korrigert for dette.